За Нас

Кои сме ние?

   ПодарациБГ е с основен предмет на дейност търговия със стоки на българския и международния пазар. 

    Отговорност към клиентите, комуникативност и широки познания стоят в основата на бизнес практиката, което и спомага за ефективна и бърза реакция на изискванията на потребителите. 

Защо PodaraciBg.com?

  1. PodaraciBG.com е уникална услуга на българския пазар. Тук потребителят може да се запознае в детайли с техническите характеристики, актуалните цени и промоции на широка гама стоки и изделия, производство на световно утвърдени лидери в бранша. Сред голямото разнообразие от марки, бързо и лесно да направи своя избор и заплати по удобен за него начин, разчитайки в същото време на компетентното съдействие на нашите служители.
  2. PodaraciBG.com гарантира коректност на всеки пазарувал клиент. Всеки потребител ще получи e-mail за своя персонален статут, отразяващ отстъпки и бонуси, валидни при следващо пазаруване.
  3. НА ВНИМАНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ! PodaraciBG.com е коректният доставчик. PodaraciBG.com гарантира прозрачност на всеки един етап в процеса на изпълнение на Вашата поръчка, елиминирайки добре известните спекулативни “нехигиенични” практики на “снабдители” и “прекупвачи”.

Защо клиент на PodaraciBG.com?

  1. Клиентът на PodaraciBG.com получава уникални отстъпки и условия, абсолютно непосилни за off-line магазините.