Топка за екологично и удобно пране - Clean Ballz

Код на продукта:
0295
ПЕРЯЩА ТОПКА ЗА ЧИСТИ И СВЕЖИ ДРЕХИ CLEAN BALLZ    Виж пълното описание
7,70 лв.
Любими1
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



ЗАМЕСТИТЕЛ НА ПРАХ ЗА ПРАНЕ - ЕКО ТОПКА

Екологично изобретение, заместващо перилните препарати и сапуните! При допира на топката с водата, започва процес на  йонизация  и прегрупиране на водните молекули – получава се осезаемо свежа вода, като тази на водопадите в природата. При пране топките освобождават естествената способност на водата да отстранява нечистотиите, прониквайки във влакната на тъканите.

След прането дрехите са чисти и свежи, без увреждане на тъканите и цветовете. Тъй като не съдържат вредни химикали, значително е намалено алергичното действие, както и замърсяването на водата. Достатъчно е да перете с някоя от нормалните програми на пералната машина, предпране не е необходимо.

Една топка е достатъчна за над 200 пранета, и може ефективно да се употребява до 12 месеца след първоначалното и използване, при всякакви температури на пране. При ръчно пране накисни прането с топката за 30 минути преди да изпереш. Когато не използваш топката, тя може да стои в барабана на пералната машина. За по-добър ефект, веднъж месечно поставяй топката за няколко часа на директна слънчева светлина.

При упорити петна – кафе, шоколад, кетчуп – използвай препарат за петна, нанесен предварително върху самото петно на тъканта, след това изпери с топката за пране. Този страхотен продукт с голям успех ще замести всички перилни препарати. Това e перящaта топка Clean Ballz, която ще улесни многократно домакинската работа.

След употреба почистващата топка оставя абсолютно чисти и свежи дрехите, без да уврежда материята или цветовете им. Тя притежава антиалергично и антибактериално действие, екологично чиста е и не съдържа вредни химикали.

Освежава и пречиства водата

Притежава антиалергично и антибактериално действие

Употребява се без допълнителни почистващи препарати

Не съдържа вредни химикали

Екологично чист продукт

Йонизира водата и освобождава полезни минерали

Дрехите остават като нови

Начин на употреба:

Разопаковайте топката и я сложете в пералнята заедно с дрехите, след което пуснете машината

Не са нужни почистващи препарати, освен ако дрехите са много замърсени или имат упорити петна

Когато топката не се ползва, може да я оставите в барабана на пералнята

Характеристики:

Капсула: изработена от здрава пластмаса

Издръжлива дори на мощна центрофуга

Капсулата е ефективна при над 200 пранета, средният брой пране е 300, но в зависимост от употребата може да достигне 500 или иначе за 12 месеца.



Прочетете още
Подробности за продукта
0295
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай