ВИДЕОРЕГИСТРАТОР ОГЛЕДАЛО С ДОПЪЛНИТЕЛНА КАМЕРА ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ

Код на продукта:
550
Full HD видеорегистратор огледало с допълнителна камера за задно виждане    Виж пълното описание
60,00 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Видеорегистратор огледало, DVR Full HD + камера за задно виждане

Видеорегистраторите набират все по-голяма популярност на българския пазар. Те намират приложение при отразяване на доста събития от нашето ежедневие. Често пъти ние нямаме вина при дадено пътно-транспортно произшествие, но не можем да го докажем. Благодарение на видеорегистратора можете да заснемате нарушители на пътя и съхранявате записи, които да послужат като доказателство на контролните органи.Продуктът записва върху микро SD карта (до 32 GB), която не е включена в комплекта и се закупува отделно. Можете да правите видеозаписи и снимки с високо качество. Компресията на видео файловете е Н.264, като е възможно съхраняването на видео файлове във Full HD резолюция (1920 х 1080p) или HD (1280 х 720p). Снимките са във формат JPEG и могат да варират в пикселите според вашето желание, а записите с аудио са във формат MOV.

У-вото е изключително лесно за монтаж и използване. Единственото, което е необходимо да направите е да го поставите на предното стъкло (в/у огледалото) и да го свържете към запалката.

170-градусовия широк ъгъл на предната камера осигурява перфектна видимост на автомобилите и пътя пред вас. Благодарение на втората, ще получите цялостна картина дори на случващото се зад автомобила. Изображенията са ясни и кристални.

Комплекта включва:

Огледало за кола с вграден видеорегистратор - 1бр.

Камера за задно виждане с 4бр. диода- 1бр.

Захранване за автомобилна запалка - 1бр.

Комплект закрепящи ластици

Прочетете още
Подробности за продукта
550
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай