Нефритен ролер за масаж на лице и тяло с две глави

Код на продукта:
2870
Масажен ролер за лице и гуа-ша – Зелен нефрит    Виж пълното описание
10,90 лв.
МОДЕЛ
  • РЕЛЕФЕН+ГЛАДЪК РОЛЕР
  • ДВА ГЛАДКИ РОЛЕРА
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Нефритен масажор за лице с 2 ролки

На Запад скъпоценните камъни като диаманти или рубини представляват най-високо класираните символи на статуса. В Китай обаче нефритът е символ на статут, духовност, чистота и здраве в продължение на повече от 9000 години. Ценността, която китайската култура поставя върху нефрита, не може да бъде занижена. Какво  можем да очакваме от използването на нефрит. И сега се предлагат съвременни инструменти за масаж като този с две въртящи се ролки (малка и голяма) на елегантна дръжка. Към инструмента е добавен и бонус- нефритен плосък камък с много интересна форма.  

ОСОБЕНОСТИ:

Нефритът от векове се оформя като инструменти за кожата. Инструментът Jade Roller е издълбани от нефрит и се използва за повишаване на жизнеността и разкрасяване на външния вид на кожата. Чрез уникални движения, свързани с тези инструменти, можем да успокоим кожата, да намалим появата на подпухналост, да тонизирате външния вид на кожата и да облекчим появата на стареене. Тези ефекти, съчетани с лечебните свойства на нефритения камък, могат да доведат до по-ясен, стегнат, по-гладък тен. Това са красиви, луксозни инструменти, които ни карат да се чувстваме по-добре и да изглеждаме по-млади, а кой не би искал това Отделно, към комплекта вие получавате специален нефритен камък с неправилна форма. С този плосък камък можете да си правите масаж, като извивките му следват контурите на лицето и по този начин постигате пилинг ефект. 

ДИЗАЙН: 

Този нефритен инструмент се използва главно върху кожата на лицето., като притежава две ролки – по-голяма и по малка за различните зони на лицето и тялото. Интересното при него е , че и самата дръжка е изработена от висококачествен нефрит, което го прави да изглежда като едно истинско бижу. Плоският масажен камък, включен в комплекта е познат на китайците още от древността. Формата му донякъде наподобява тази на сърце. 

КАК ФУНКЦИОНИРА:

С помощта на Jade Roller намалявате подпухналостта на лицето безпрепятствено, редуцирате тъмните кръгове около очите, стягате порите и смалявате размера им, подобрявате отпуснатата кожа и намалявате бръчките. Всичко това можете да вършите в домашни условия, просто плъзгайки нефритените ролки върху кожата си.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Нефритен уред за подмладяване кожата на лицето Jade Roller, Марка Франческа;

Материал: Нефрит;

Дължина: 14 см;

Широчина на голямата ролка: 4.5 см;

Широчина на малката ролка: 2 см;

Комплектът съдържа: 1 брой нефритен ролер. Гуа Ша нефритения камък се закупува отделно на цена 2.50лв.

Прочетете още
Подробности за продукта
28702877

Конкретни референции

ean13
28702877
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай