Две лампи тип полилей с подвижен соларен и дистанционно

Код на продукта:
3957 ДВОЕН
Две лампи тип полилей с подвижен соларен и дистанционно управление    Виж пълното описание
35,00 лв.
Цвят на LED светлината
  • СТУДЕНА БЯЛА СВЕТЛИНА
  • ТОПЛА ЖЪЛТА СВЕТЛИНА
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Две лампи тип полилей с подвижен соларен и дистанционно управление

Тези висящи пендел лампи със соларен панел е идеалното решение за осветление на улични, градински или къмпинг пространства. Снабдена със 3-метров кабел, тя предлага 3 нива на контрол на яркостта и може да бъде използвана в радиус от 3 метра от соларния панел. Соларният панел разполага с копче за включване и изключване на светлината, а чрез дистанционното управление можете да регулирате яркостта и да зададете времето на осветяване. Лампата не се включва автоматично, а може да бъде включена или изключена с помощта на дистанционното управление.

Тези издръжливи лампи са устойчиви на вода (IP44) и разполагат със здрав корпус, изработен от висококачествена ABS пластмаса. Независимо от метеорологичните условия - дъжд, сняг, висока температура, устройството ще работи безпроблемно.

Инсталирането на тези слънчеви лампи е изключително лесно. Просто я поставете на мястото, където имате нужда от светлина, а панелът поставете на такова място, където ще получава достатъчно слънчева светлина. Със своите компактни размери, панелът може да бъде настроен под различни ъгли за оптимална ефективност.

Прочетете още
Подробности за продукта
39574209

Конкретни референции

ean13
39574209
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай