Удобна закачалка-органайзер за врата UPDN HOOK

Код на продукта:
0696
ЗАКАЧАЛКА ОРГАНАЙЗЕР ЗА ВРАТА UPDN HOOK    Виж пълното описание
4,00 лв.
ИЗЧЕРПАН
Изпрати ми известие, когато има наличност
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Функционален органайзер за врата с 8 закачалки UPDN Hook

Ако често се чудите къде ще поберете всичките си вещи, а разполагате с ограничено пространство, то е време да се замислите за нещо функционално и полезно, като регулируемата, закачалка-органайзер за врата UPDN Hook. Тя ще улесни ежедневието ви. Ще имате достатъчно място за всичко необходимо и видимост, кое къде се намира, без да се налага да търсите и за създавате хаос, и бъркотия. Максимално усвоява всяко малко или труднодостъпно пространство. Същевременно спестява време в търсене на дадена вещ, като всичко закачено на нея се вижда. Освен това няма да имате нужда от нови мебели.

ОПИСАНИЕ:

Превърнете всяка врата в дома ви във функционален органайзер и удобно място за съхранение. Всяко помещение ще може да се сдобие с още усвоено пространство за складиране на вещи, а те ще запазят формата си. Разширете с лекота и без усилия използваемото място в килера, спалнята, гардероба, кухнята, гаража, мазето, тавана, коридора и изобщо, където имате нужда от това.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Лесна е за монтаж и употреба. Куката се прикрепя в горната част на вратата. Може да се постави на стената или на вратата на помещение или на гардероб. Не наранява повърхността на вратите. С лекота може да бъде преместена при необходимост. Закачалката-органайзер е идеална за окачване на чанти, шапки, шалове, дрехи, колани, по-обемни бижута, малки вещи и други. Запазва всичко в идеален вид, без намачкване. Поддържа реда в килера или гардероба. Спестява пространство, като оптимизира пълноценно наличното. Това е перфектният вариант, чрез който ще подредите вещите си, без да се чудите къде и как ще ги поберете.

ДИЗАЙН:

Каишките са изработени от здрав и устойчив плат. Предлагат се в свежи цветове - розов, оранжев, зелен и черен. Закачалките са изработени от ABS пластмаса, а куките – от неръждаема стомана. Издържат тегло до 10 килограма. Функционалната закачалка-органайзер е с компактни размери. При сгъване придобива джобен формат и заема изключително малко пространство.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Размери: 216 см * 2,5 см;

Подходящ за врата с дебелина: 4,5 см;

Тегло: 110 грама.

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ПАКЕТА:

Функционална закачалка-органайзер за врата UPDN Hook:;

2 броя закачалки за каишка за врата;

4 броя куки от неръждаема стомана.

Прочетете още
Подробности за продукта
0696
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай