Двойна четка за миене на чаши с вакуум

Код на продукта:
3343
Четка за миене на чаши с вакуум    Виж пълното описание
7,90 лв.
Любими1
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Двойна четка за миене на чаши с вакуум

Четката за миене на чаши с вакуумно закрепване е най-новото и иновативно решение за бързо и ефективно почистване на вашите чаши и шишета. С тази двойна четка можете да почистите както вътрешната, така и външната част на вашите съдове, без усилие и загуба на време. Изработена с дълги, средно твърди косми, четката осигурява дълбоко и ефикасно почистване на замърсените чаши.

С височина от 16 см и ширина само 5 мм, четката е удобна за миене на почти всички видове чаши и шишета. Снабдена е с три стабилни вакуумни вендузи, които осигуряват здраво и сигурно прикрепване към всяка гладка повърхност, включително мивки от неръждаема стомана и плочки. Четката е снабдена с малко ушенце, което улеснява нейното отлепване от повърхността.

С този продукт забравете за измиването на чашите и бурканите с часове. Четката за миене на чаши с вакуумно закрепване е лесна за употреба, не изисква голямо усилие и пречистването на трудно достъпните места става бързо и ефективно. Нейният дизайн, комбиниращ заоблена и права четка, ви позволява да почистите всяка чаша отвътре и отвън, като спестявате време и усилия.

Изработена от здрави и гъвкави косми, четката се показва като изключително практичен аксесоар за всяка кухня. Лесната поддръжка и употреба я правят идеален избор за домакинства, които ценят функционалността и качеството на своите кухненски принадлежности. В комплект с поставката с три големи вакуумни вендузи, четката е удобна за съхранение и използване, като същевременно предлага изчистен и модерен дизайн, който се вписва перфектно във всеки интериор.

Прочетете още
Подробности за продукта
3343
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай