Самозалепваща кожа за диван, стол и други мебели

Код на продукта:
4284
Самозалепваща кожа за диван, стол и други мебели    Виж пълното описание
4,90 лв.
ЦВЯТ
  • ЧЕРЕН
  • ТЪМНО КАФЯВ
  • КАФЕ
РАЗМЕР
  • 50*68cm
  • 50*138cm
  • 100*138cm
  • 140x100cm
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Самозалепваща кожа за диван, стол и други мебели

Ако търсите бърз и лесен начин да обновите вашите мебели, самозалепващата кожа за диван, стол и други мебели е перфектното решение.

Нашата самозалепваща кожа е специално проектирана за лесна и бърза употреба, като същевременно предлага изключителна здравина и дълготрайност. С нея можете да преобразите старите и износени мебели само за няколко минути, без нужда от специализирани инструменти или умения.

Този продукт е идеален за тапициране на разнообразни мебели, включително дивани, столове, фотьойли и табуретки. Материалът е изработен от висококачествена синтетична кожа, която перфектно имитира истинската, придавайки на мебелите ви нов и стилен вид. Самозалепващата се кожа се нанася лесно и здраво се задържа върху всякакви повърхности, осигурявайки дълготрайна и устойчива тапицерия.

С разнообразие от цветове и текстури, нашата самозалепваща кожа ви дава възможността да изберете най-подходящия вариант за вашия интериор. Освен това, материалът е устойчив на петна и лесен за почистване, което го прави идеален за домове с деца или домашни любимци.

Използвайте самозалепващата кожа за да обновите и освежите вашите мебели, като същевременно спестите време и пари. Превърнете старите си мебели в нови и модерни акценти на вашия дом. Поръчайте сега и се насладете на едно ново ниво на комфорт и стил!

ВАЖНО! Размер 140x100cm може да се реже на метър, според желаната от Вас дължина. Всички останали размера са предварително отрязани.

Комплектът включва:

Самозалепваща се еко кожа за ремонт на мебели - според избрания размер

Прочетете още
Подробности за продукта
42844646

Конкретни референции

ean13
42844646
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай