Стикер стенен часовник - модел 4246

Код на продукта:
4246
Стенен часовник с 3D ефект, Стикер    Виж пълното описание
21,90 лв.
ЦВЯТ
  • ЧЕРЕН
  • СРЕБРИСТ
Любими1
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Самозалепващ стенен часовник с 3D ефект 

Модата на стенните часовници с кукувици, отдавна е отминала, затова тук Ви представяме стенен часовник, но с един много оригинален и  същевременно изчистен и класически дизайн. Този часовник се залепва върху гладки повърхности и ще пасне идеално на стени с всякакви цветове и помещения с най - разнообразен интериор - от по - традиционен до модерен.

Иновативното и нестандартното при този часовник е, че Вие сами може да изберете и направите неговия дизайн. Можете да избирате между цифри и точки, както и да ги поставите заедно в такава форма, каквато на Вас Ви харесва: ромбоидна, квадратна и др. Някои от елементите може да сложите по - близо или по - далеч, всичко зависи от вашето въображение.

Този часовник е с безшумен и точен часовников механизъм. За да го сглобите лесно и правилно, трябва да поставите листа с образеца за разположението на часовника върху стената и да го закрепите с малко тиксо, за да е неподвижен. След това да очертаете с молив и точици празните места на цифрите на стената.

После да отлепите предпазващите лепенки на цифрите и точките, които ще използвате, да ги извадите от подложката и да ги залепите на местата, където искате да стоят, по нататък поставете батерията в механизма на часовника и настройте точното време, закачете часовниковия механизъм и стрелките по средата на часовника и вашия нов и нестандартен часовник е готов!

Характеристики:

Лесен за инсталиране и премахване;

Диаметър на часовника: може да се монтира в диаметър от 80 до 130 см.

Голяма стрелка с дължина 39 см и малка стрелка с дължина 31,5см.

Диаметър на механизма: 10см.

Прочетете още
Подробности за продукта
20011651

Конкретни референции

ean13
20011651
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай