Силиконова четка за тоалетна със стенна поставка

Код на продукта:
3859
5,90 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Силиконова четка за тоалетна с лепяща стенна поставка

Почистването на тоалетната никога не е било толкова лесно! Представяме ви революционната силиконова четка за тоалетна. Една от най-добрите и ефективни четки за тоалетна чиния! Оборудвана е с гъвкава, D-образна глава на четката, която е изработена от малка силиконова четина. Той има най-добрата почистваща способност. Позволява ви да почистите и да достигнете до всички части на тоалетната, дори до ъглите и под клекалото.

Четка за тоалетна чиния, с която да почистите тоалетната по-лесно и ефективно

Гумената четка е създадена от висококачествен силикон, за да гарантира качество и ефективност. Силиконът не съдържа бактерии и е много лесен за почистване и дезинфекция.

Супер удоба четка за тоалетна за използване и почистване.

Силиконовата четка за тоалетна се предлага се с компактна и стилна дръжка, която ви позволява да го монтирате и съхранявате правилно.

Гумената четка за тоалетна е изработена водоотблъскващ материал, който позволява на четката за тоалетна да изсъхне бързо.

Елиминиране на неприятностите с капенето,  напълно безпроблемно - революционната четка за тоалетна чиния от силикон ще помогне да почистите лесно тоалетната чиния.

Гумената четка за тоалетна е  оборудвана с дизайн против запушване, който лесно изплаква мръсотията със широкото си разстояние на четината.

Изработена от първокласни материали за гарантирана трайност и дълголетие. Силиконовата четка за баня е ергономично проектирана, за да осигури комфорт при почистване. Оборудвана е с дръжка, която не се плъзга и е стабилна, направена за ваше удобство.

Лек, компактен и стилен. Силиконовата мулти четка тоалетно пате за почистване на тоалетна чиния изглежда и работи чудесно за всяка баня. Предлага се в различни цветове, за да съответства и на вашите предпочитания и стил в банята.

Комплектът съдържа:

Силиконова четка

Поставка

Дръжка от две части

Лепенка за закрепяне към стена

Прочетете още
Подробности за продукта
3859
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай