Мека велурена възглавничка за автомобилна седалка

Код на продукта:
3361
Удобна мека възглавничка за врат за автомобилна седалка. Предлага комфорт и поддръжка по време на пътуванията.    Виж пълното описание
15,00 лв.
ЦВЯТ
  • ЧЕРЕН
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Мека велурена възглавничка за автомобилна седалка

Запълнете вашето пътуване с комфорт и уют с нашата мека велурена възглавничка за седалка. Изработена с висококачествен велурен материал, тази възглавничка осигурява изключителен комфорт дори по време на продължителни пътувания. Нежният и приятен на допир текстил добавя удоволствие към всяко ваше пътешествие, като същевременно предпазва гърба и седалището ви от умора и дискомфорт.

Създадена с внимание към детайлите, възглавничката е специално проектирана да осигури оптимална подкрепа и удобство, дори при дълги часове на седене. Нейната компактност и лекота я правят перфектен аксесоар за всяко пътуване - от автомобилни разходки до дълги самолетни полети. С тази възглавничка вашето пътуване ще бъде не само приятно, но и по-удобно, като ви осигурява заслужен отдих и подкрепа по време на пътя. Вземете вашата велурена възглавничка и се наслаждавайте на комфортното пътуване, което заслужавате.

Прочетете още
Подробности за продукта
33613536

Конкретни референции

ean13
33613536
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай