Влагоабсорбатор за кола

Код на продукта:
4251
Влагоабсорбатор за кола    Виж пълното описание
5,90 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Влагоабсорбатор за кола

Избирането на влагоуловител за кола е ключово за поддържането на комфорт и безопасност по време на пътуване. Продуктът е разработен, за да предотврати замъгляването на прозорците, което често се случва поради натрупването на излишна влага във вътрешността на автомобила. Той предоставя удобство и лесен начин за борба с този проблем, като абсорбира влагата и я задържа в специално проектирани гранули вътре в себе си, предотвратявайки риска от изтичане.

С нашата иновативна технология на влагоуловителя, излишната влага в автомобила ви бързо и ефективно се поглъща и се задържа, предотвратявайки замъгляването на прозорците и намалявайки риска от неприятни инциденти по пътя. Благодарение на интелигентния индикатор за влага, винаги ще знаете кога е време за презареждане, като просто изсушите торбата с гранули в микровълнова фурна за няколко минути.

Стилният му дизайн от въглеродни влакна го прави не само функционален, но и естетично приятен за всяко автомобилно пространство. Лесно се вписва на предния панел, в конзолата или в жабката на автомобила, като същевременно осигурява ефективност и стил. Вземете си влагоуловител за кола сега и осигурете себе си и вашите пътници с безопасно и приятно пътуване, без излишни грижи за замъгляване и влага.

Комплектът включва:

1 брой Влагоабсорбатор за кола - 400 грама

Прочетете още
Подробности за продукта
4251
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай