Уред за измиване на лапи домашен любимец

Код на продукта:
2476
Чашка за почистване на кучешките лапи след разходка    Виж пълното описание
9,90 лв.
РАЗМЕР
  • S
  • М
  • L
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Чашка за почистване на лапички на домашни любимци

Никога не се страхувайте отново от мръсните лапички на вашето кученце, с помощта на чашката за почистване на лапички. Сега вашият най-добър приятел може да се наслади на цялото кално, пясъчно забавление, което иска, без да го пренесе във вашия дом или превозно средство. Чашката за почистване на лапички разполага с мека, плътна силиконова облицовка във вътрешността с лесен за захващане BPA.

Просто напълни съда с вода, поставете мръсната му лапичка вътре, Направете няколко завъртания и извадете перфектно чиста лапа. Повторете още три пъти, изсушете ги и сте готови! Този продукт може да се почисти дори в съдомиялна, а може и само да се изплактни.

Лесен за използване! – За да го използвате, добавете малко вода или шампоан за домашни любимци, поставете калната лапа, направете завъртането, изсушете лапата, повторете още 3 пъти. За да почистите чашката за почистване на лапички, махнете капака и силиконовата вътрешност, измийте. (Силиконовата вътрешност се развива за лесно почистване) и изплакнете за следваща употреба.

Тази чашка за почистване на лапички премахва КАЛ, ПЯСЪК, МРЪСОТИЯ, ХИМИКАЛИ и АЛЕРГЕНИ от лапите на вашето куче след външна активност. Тя е чудесна за всички сезони. Това е задължително почистващо устройство за собственици на кучета , които вкъщи имат – мека мебел и килими, а също така е и чудесен подарък.

Налични размери за всички породи кучета! 

Размер S - 9.3 x 7.2 x 5.5 см;

Размер М - 11.2 х 8.2 х 6.3 см;

Размер L - 15.2 х 9.2 х 7.3 см.



Прочетете още
Подробности за продукта
24761586

Конкретни референции

ean13
24761586
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай