Пътека за кухня от мемори пяна от 2 части с размери 45х75см + 45х150см - модел Пекарна

Код на продукта:
4016 ПЕКАРНА
39,00 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Пътека за кухня от мемори пяна от 2 части с размери 45х75см + 45х150см - модел Пекарна

Водоустойчива 3D пътека за кухня от мемори пяна в комплект от 2 части - малка и голяма. Тези красиви пътеки съчетават естетика и удобство, като предоставят комфорт и стил във вашата кухня.

3D пътеките за кухня са изработени от водоустойчива мемори пяна, която е издръжлива и лесна за почистване. Те предлагат удобно подложе при ходене и защита от плъзгане, особено на влажни повърхности. Това ги прави идеални за използване в близост до кухненската мивка, плота или други области с вода и мазнини.

Комплектът включва малка и голяма пътека, които могат да бъдат подредени по ваше усмотрение, за да отговарят на конкретните нужди на вашата кухня. Те имат дебелина от 5 мм, което осигурява мекота и комфорт при стъпване.

Дългата пътека е с размери 45х150 см, докато късата пътека е с размери 45х75 см. Тези размери ги правят подходящи за различни кухненски пространства.

Пътеките са лесни за поддръжка и почистване. Можете да ги перете с мека кърпа или ги почиствате със сапунена вода, за да запазите тяхната красота и функционалност.

Придайте красота, удобство и защита във вашата кухня с водоустойчивите 3D пътеки от мемори пяна. Осигурете си комфорт и стил във вашето кулинарно пространство и насладете се на удобството при готвене и ходене по тях.

Пътеките са с дебелина 5 мм.

Дълга пътека :45х150 см.

Къса пътека: 45х75 см.

Прочетете още
Подробности за продукта
4016 ПЕКАРНА
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай