Magic Flipper четка за почистване на всякакви повърхности

Код на продукта:
4813
Magic Flipper четка за почистване на всякакви повърхности    Виж пълното описание
9,90 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Описание



Magic Flipper четка за почистване на всякакви повърхности

Четката за почистване на всякакви повърхности с въртяща се глава е практично решение за бързо и ефективно почистване в дома. Тя разполага с 180° въртяща се глава, която позволява лесен достъп до труднодостъпни места като ъгли, под мебели и тесни пространства. Създадена да улесни всяка домакинска задача, тази четка е подходяща за различни повърхности – от плочки и дърво до стъкло и бетон. Нейните твърди влакна осигуряват дълбоко почистване и премахване на упорити замърсявания, докато меката част може да се използва за по-деликатни повърхности.

Основното предимство на четката Magic Flipper е нейният ергономичен дизайн и многофункционалност. С нейната регулируема дръжка няма нужда да се навеждате или клякате, което прави почистването по-удобно и безболезнено за гърба. Въртящата се глава осигурява пълен контрол и лесно почистване на места, които обикновените четки не могат да достигнат.

С тази четка за почистване не само спестявате време, но и правите дома си по-чист с минимални усилия. Тя е подходяща както за мокро, така и за сухо почистване, което я прави перфектен избор за всякакви пространства – от кухнята и банята до гаража и терасата.

Спецификации:

Дължина на дръжката: 106 см

Широчина на четката: 23 см

Обща дължина 116см

Цвят: зелен или бял (изпраща се на случаен принцип)

Комплектът включва:

2в1 четка с перо за подшушаване - 1 брой

Дръжка - 1 брой

Прочетете още
Подробности за продукта
4813
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай