Комплект органайзери за куфар - 8 части

Код на продукта:
3984
Комплект чанти органайзери за куфар 8 части    Виж пълното описание
19,90 лв.
ЦВЯТ
  • РОЗОВ
  • ТЪМНО СИН
Любими1
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Комплект чанти органайзери за куфар 8 части

Колкото по-добре е организиран куфарът ви, толкова повече багаж ще може да сместите в него и ще се ориентирате лесно къде се намират различните дрехи и вещи. Комплект за организиране на багажа, който е създаден именно за тази цел. С него багажът ви ще бъде по-спретнат и подреден от всякога и никога повече няма да се наложи да използвате грозни шумящи найлонови торбички за целта.

Оптимизирай багажа си с органайзери за куфар 8 части

Комплект чанти органайзери за куфар 8 части, който е идеален за опаковане и съхраняване на дрехи, аксесоари, бельо, обувки и козметика.

Комплектът е създаден да улесни пътуващия при организиране на багажа в куфар. Затова всяка чанта е с различни размери и форма, което позволява да подредите оптимално принадлежностите си, използвайки рационално пространството в куфара.

Всички чанти се отварят и затварят с цип. Триете по-големи чанти са с капак от мрежа и дръжка и са идеални за съхраняване на дрехи, тъй като през капака може да виждате какво има вътре. Трите по-малки чанти са изработени от водоустойчиви материали и са перфектно решение за обувки, пране, козметика и други аксесоари и принадлежности.

Комплектът е създаден да се вмести перфектно в куфар с размери, отговарящи на допустимия ръчен багаж за самолети.

Особености на комплекта органайзери за куфар

С Комплект чанти органайзери за куфар 8 части вече може да опаковате багажа си лесно и да спестите място, използвайки оптимално наличното пространство. Плюс вече няма да се налага да се чудите как да съхранявате използваните през пътуването дрехи.

Прочетете още
Подробности за продукта
39844232

Конкретни референции

ean13
39844232
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай