Мултифункционална отварачка 6 в 1 от TPR каучук

Код на продукта:
2858
Мултифункционална отварачка за всякакви капачки    Виж пълното описание
5,50 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Мултифункционална 6 в 1 отварачка за бутилки, буркани и консерви

Мултифункционална отварачка с 6 функции, събрани в компактен и стилен дизайн, страхотен аксесоар за всяка кухня. Във всяка кухня има поне няколко пособия за отваряне на бутилки или консерви, които само заемат място, а всъщност биват използвани доста рядко.

ОСОБЕНОСТИ:

Някои от тях дори са сложни и неприятни за употреба – като отварачката за консерви, и сме ги прибрали в най-тъмния ъгъл на кухнята. Този малък, но функционален продукт, замества всички отделни уреди за отваряне на различни контейнери с храна, напитки, сосове и др. Мултифункционалната отварачка има 6 различни функции: с нея можете да отваряте стъклени бутилки и пластмасови бутилки, буркани, да разлепвате предпазното фолио от бутилки, да отваряте консерви и херметически да си затворите отворен плик с храна като чипс, кроасан, вафла и тн. Ергономичният дизайн на дръжката е създаден за максимален комфорт и бързо отваряне на продукта без излишни движения. Забравете за досадното нараняване на дланта, когато се опитвате да отворите туист стъклена или пластмасова бутилка, която е много добре запечатана. Няма нужда отварянето на буркани да се превръща в кухненско фиаско. Само едно кратко движение ви дели от желаната храна или напитка благодарение на 6-в-1 отварачката. 

ДИЗАЙН:

Семпъл и елегантен аксесоар за всяка кухня с мултифункционално действие, който не заема много място и спестява пространство и в най-малката кухня, защото може да замести няколко уреда. Компактният дизайн прави отварачката подходяща за пикник или къмпингуване, защото е лека и удобна за съхранение и пренасяне. С нея безпроблемно отваряте всичко само с едно движение!

КАК ФУНКЦИОНИРА:

Използвате по-малката кръгла глава с метални допълнения за консерви, пластмасови и стъклени бутилки. Разстоянието между двете части на отварачката функционира като пинсета, с която да захванете предпазното фолио на бутилка мляко или друга напитка и лесно да го отлепим без да го разкъсат. По-голямата кръгла част служи за отварянето на буркани, както и може да бъде използвана за запечатването на отворени пакетирани храни като чипс, кроасан, вафла и тн.  

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Пластмасова отварачка;

Метални детайли;

Размер: 14.5 х 6.5 см;

Отваряне на бутилки, буркани и консерви;

Запечатване на хранителни пликове.



Прочетете още
Подробности за продукта
2858
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай