Класическа ретро игра Тетрис с 9999 игри

Код на продукта:
4210
Класическа ретро игра Тетрис с 9999 игри    Виж пълното описание
8,00 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Класическа ретро игра Тетрис с 9999 игри

Събудете спомените си за най-любимите игри от миналото с нашата класическа ретро игра Тетрис, обогатена с 9999 игри в едно! Тази конзола ви връща във времето на незабравимите 80-те години, когато игрите бяха просто, но вълнуващо забавление за всички.

С безкрайните възможности за забавление и разнообразие от игри, включени в тази конзола, вие и вашето семейство ще се наслаждавате на часове на непрекъснато забавление. От класическия Тетрис до много други емблематични заглавия, тази конзола е идеалното решение за всеки, който обича ретро игрите.

Със своя компактен дизайн и лесен за използване интерфейс, тази ретро игрова конзола е перфектният подарък за всеки геймър, както и за всички, които обичат да се забавляват с класическите игри. Направете първата стъпка към незабравими спомени и забавление с нашата класическа ретро игра Тетрис с 9999 игри в едно!

Ето характеристики на играта "Класическа ретро игра Тетрис" с 9999 игри:

Многообразие от игри: Включва 9999 предварително инсталирани игри или варианти на класически аркадни заглавия като Tetris, Snake, Frogger, Arkanoid, Formula 1, Space Invaders, Battle Tank и много други.

LCD дисплей: Играта разполага с ясен LCD дисплей, който осигурява добро визуално изживяване на игрите.

Захранване: Изисква 2 батерии тип AA, които осигуряват дълъг живот на батерията и устойчивост при игра.

Компактен дизайн: С компактни размери и лека конструкция, играта е лесна за носене навсякъде, където и да отидете.

Функционалност: Предлага функции като автоматично изключване, регулиране на звука, възможност за избор на ниво на трудност и други опции за персонализация на играта.

Подходяща за възраст: Играта е подходяща за деца над 3-годишна възраст, както и за възрастни, които обичат ретро игри и искат да се забавляват.

Издръжливост и качество: Играта е проектирана с висококачествени материали, които осигуряват дълъг живот и надеждност при употреба.


Комплектът включва:

1 брой ретро конзола тетрис с 9999 вградени игри

Прочетете още
Подробности за продукта
4210
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай