Стойка за смартфони и таблети за задната седалка на кола

Код на продукта:
4273
Стойка за смартфони и таблети за задната седалка на кола    Виж пълното описание
12,00 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Стойка за смартфони и таблети за задната седалка на кола

Обезпечете удобството и удоволствието на вашето семейство по време на пътуване с новата телескопична стойка за смартфони и таблети за задната седалка на кола! Тази иновативна стойка ви позволява да инсталирате устройства с ширина до 20 см, предлагайки на пътниците възможност да гледат филми, клипове и телевизионни предавания без усилие.

Създадена за максимален комфорт, стойката се върти на 360 градуса и е изработена от висококачествени материали, които абсорбират разтръскванията за по-голяма стабилност. Универсалният дизайн позволява използването на различни устройства, а бързата инсталация с телескопична система осигурява лесно закрепване на металните елементи в горния край на седалките.

Две телескопични тръби с жлебове и държачът за мобилни устройства съставят тази масивна стойка, която не заема място, когато не се използва. С отворите за захранване в долната част, вашите устройства ще останат заредени през цялото пътуване. Насладете се на всяко пътуване с нашата стойка за смартфони и таблети за задната седалка на кола – перфектното решение за забавление и удобство на пътниците.

Съвместима с телефони и таблети от 4.7 до 12.9 инча

Комплектът включва:

1 брой стойка за седалка на кола за телефон или таблет

Прочетете още
Подробности за продукта
4273
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай