Чанта раница за количка за бебешки аксесоари

Код на продукта:
2212
Луксозна, многофункционална, стилна и практична раница, която побира всички бебешки принадлежности, подходяща за поставяне на детска количка с голям отвор отзад за лесен достъп до артикулите в долната част на чантата.    Виж пълното описание
19,90 лв.
ЦВЯТ
  • ЧЕРЕН
  • СИВ
  • ЛИЛАВ
  • ЗЕЛЕН
  • РОЗОВ
  • ТЪМНО СИН
  • ТЮРКОАЗЕНО СИНЬО
МОДЕЛ
  • МОДЕЛ 2
  • МОДЕЛ 1
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Чанта-раница за бебешки аксесоари

Голям капацитет– изключително широко отваряне, което улеснява достъпа до огромния главен джоб, който има много отделни персонализирани джобове с функция на органайзер за бебешки приспособления, пелени, биберони, залъгалки, памперси и играчки.

ВАЖНО!! Раницата се предлага в 2 модела

- Модел 1: С шест вътрешни джоба (по един в ляво и дясно и по два отпред и отзад) ; Външно-отпред джоб с цип с 3 отделения за бебешки шишета с термо покритие ; Външно-странично по един обикновен джоб

- Модел 2: Отвътре има по един страничен джоб, два отпред и един джоб с цип отзад ; Външно-отпред - джоб с цип и 3 отделения за шишета с термо покритие + допълнителен джоб с мрежа; Външно-странично - по един джоб с ластик, като единия е с отвор за мокри кърпички ; На гърба на раницата има цип за достъп до вътрешността на раницата, както и два метални ринга за куки

*На повечето снимки е показана раница модел 2

Голям отвор отзад за лесен достъп до артикулите в долната част на чантата.

Преден джоб с цип, който побира 3 бутилки и служи за отделяне на бутилките от другите принадлежности в чантата и същевременно служи за съхраняване на температурата в тях до няколко часа, както и джоб за мокри дрехи или памперси и др.

Отворени джобове от двете страни на чантата, единият от които с отвор за салфетки

Удобство – чантата е подходяща за носене като раница с дебели, регулируеми, подплатени презрамки, както и за поставяне на количка чрез закопчалка на чантата.

Водоустойчивост– чантата е изработена от лека, издръжлива и водоустойчива материя, с голяма устойчивост на деформация и скъсване. Изработена е от висококачествен и водоустойчив полиестер, лесен за почистване дори само с мокра кърпичка, което не създава грижи и притеснения при изливане на вода/мляко върху него.

Многофункционалност– елегантна, практична, с модерен дизайн, което я прави подходяща за носене за много други случаи, като пазаруване, пътуване и други. Освен това, унисекс дизайнът прави тази чанта идеална за ползване с вашите момчета и момичета.

Размери: 27 х 22 х 42 см.

Перфектно решение за тези от вас, които търсят модерна чанта за бебешки принадлежности, побираща всичко необходимо.



Прочетете още
Подробности за продукта
22122503

Конкретни референции

ean13
22122503
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай