Щипка - Шпатула за обръщане на яйца, палачинки, риба и др

Код на продукта:
3348
Щипка - Шпатула за обръщане на яйца, палачинки, риба и др    Виж пълното описание
7,00 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Щипка - Шпатула за обръщане на яйца, палачинки, риба и др

Нашият продукт, щипка-шпатула за обръщане на яйца, палачинки, риба и други, е незаменим аксесоар във всяка кухня. Създаден специално за тигани с незалепващо покритие, той осигурява безпроблемно обръщане на храните без риск от нараняване на тефлона или надраскване на повърхността. Благодарение на висококачествения силиконов материал, нашият продукт е изключително безвреден и гарантира дълготрайна употреба без увреждане на съдовете.

Този иновативен аксесоар предлага двойна функционалност - може да бъде използван както като щипка, така и като шпатула, обслужваща за захващане и обръщане на различни видове храни. Неговата специална конструкция позволява лесно и ефективно обръщане на ястията, като същевременно ги предпазва от разливане или нарушаване на тяхната цялост. Със своята функционалност и удобство, нашият продукт е идеален избор за нежно готвене на деликатни храни като риба или яйца.

Стилният дизайн и високата функционалност правят щипката-шпатула неизменен помощник в кухнята, който не само опростява готвенето, но и гарантира запазване на вкуса и текстурата на вашите ястия. Направете готвенето по-лесно и приятно с нашата 2в1 шпатула-щипка!

Спецификации:

Материал: Хранителен силикон + PPA

Цвят: Черен

Размер: 30,5 х 8,5 х 4,5 см.

Прочетете още
Подробности за продукта
3348
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай