Предпазител за канал против миризми и запушване 3 в 1

Код на продукта:
4303
Предпазител за канал против миризми и запушване 3 в 1    Виж пълното описание
5,00 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Предпазител за канал против миризми и запушване 3 в 1

Този предпазител стопер за канал против миризми и запушване е създаден да предложи максимална защита и удобство за вашата мивка. Вградените филтри ефективно предотвратяват проникването на насекоми и неприятни миризми, благодарение на автоматичния клапан в долната част. Вътрешната цедка на кошницата събира косми и други отпадъци, като предпазва канала от запушване и предотвратява загубата на ценни предмети като бижута и пръстени.

С универсален размер, този предпазител е подходящ за отвори с вътрешен диаметър от 34 мм до 40 мм. Изработен от висококачествен плътен месинг и PC материал, хромираната повърхност ефективно предпазва от корозия и ръжда. С едно щракване може бързо да се запечата или източи водата, благодарение на добрата устойчивост на отскок и отскок.

Инсталирането е изключително лесно и не изисква инструменти – всичко може да се монтира с голи ръце за няколко стъпки. Подходящ за широк спектър от приложения, този дренажен предпазител е идеален както за мивки и вани в банята, така и за кухнята. Насладете се на дълготрайна и надеждна работа с този практичен и ефективен продукт.

Спецификации:

Материал: ABS

Подходящ за сифони с отвор: от 3.4 до 4 см

Дълбочина: 5.2 см

Диаметър на горния пръстен: 6.2 см

Цвят: сив/безцветен

Комплектът включва:

1 брой стопер за мивка

Прочетете още
Подробности за продукта
4303
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай