Комплект 11 броя Четки за грим с бамбукови дръжки - код 1574

Код на продукта:
1574
Комплект от 11 четки за грим, тип Kabuki    Виж пълното описание
11,60 лв.
ИЗЧЕРПАН
Изпрати ми известие, когато има наличност
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Комплект от 11 бр. качествени четки за грим с бамбукови дръжки

Този комплект от 11 броя качествени козметични четки за грим се отличава от другите със своята натуралност и ергономичност. Дръжките от бамбук са приятни на допир и надеждни като усещане. Платнената торбичка, в която са сложени, също допринася за чувството за естественост и топлина.

КРАСИВИ И ФУНКЦИОНАЛНИ

С разнообразната си гама и функция четките могат да се използват от професионални гримьори, но са необходими и за лично ползване. Педвидени са 3 дебели и къси четки са нанасяне на основата на грима и за фон дьо тен и пудра. По-дългите четки служат за корекция и нанасяне на друг нюанс на основния тен. Има и четка за руж, която ще подчертае нежния контур на лицето. Четката за вежди пък ще изпише естесвената им линия и ще ги подчертае, без да иглеждат като нарисувани. Четките за устни са малки с твърд косъм за разпределяне на червилото върху цялата площ на устните, така че да са неустоими.

ОЧИТЕ – ДУШАТА НА ЖЕНАТА

Очите са огледалото на душата, при тях трябва да се действа много внимателно и с любов. От различните анкети се оказва, че повечето мъже първо забелязват очите на жената, после и всичко останало, като физика и чар. Подчертаването на красотата на вашите очи ще стане с четката за очна линия, която е със скосена форма и е лесна за употреба. Сенките за очи също подчертават красотата и дълбочината на погледа и за тях има подходящи четки-за нанасяне и разнасяне на сенки за очи.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

• Наименование на продукта: четки за грим;

• Цвят: бамбук;

• Тегло: 350 гр.;

• Материал на торбичката – лен;

• Материал за четките- дръжки от лакиран бамбук с метален обков и меки синтетични влакна за главите.

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ПАКЕТА

• 1 бр. Платнена торбичка с шнур;

• 11 бр. четки за грим (всяка в целофан): 3 бр. четки за пудра и фон дьо тен; 1 бр. четка за основа; 2 бр. различни четки за руж и контур, 2 бр. различни четки за сенки за очи; 1 бр. четка за устни за червило и гланц; 1 бр. ъглова четка за вежди; 1 бр. четка за очна линия.

Прочетете още
Подробности за продукта
1574
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай