Кутия - органайзер за четка и паста за зъби

Код на продукта:
3986
6,90 лв.
ЦВЯТ
  • ЗЕЛЕН
  • БЯЛ
  • ТЪМНО СИН
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Кутия за четка и паста за зъби - за съхранение и транспортиране по време на пътуване

Чудите се кой е най-добрият и хигиеничен начин за съхраняване на вашата четка за зъби?

Всички знаем, че поддържането на добра устна хигиена е в основата на доброто дентално здраве и красивата усмивка. Изборът на правилна четка е може би най- важният момент за поддържане на устната хигиена, но също толкова важен момент е нейното правилно съхранение. Макар тя да е само начин за почистване на зъбите, ако не бъде съхранявана правилно, може да се превърне в източник на бактерии.

Причината за това замърсяване е оставянето на главата за миене на открито- миете си зъбите и оставяте четката, без да сложите капаче с което да я защитите.

Ето защо ние ви предлагаме чудесен и хигиеничен начин за съхраняване на вашата четка за зъби. Представяме на вашето внимание- кутия за съхранение на четка за зъби от ново поколение. Благодарение на този уникален продукт, вие ще осигурите на четката си за зъби отлично хигиенично съхранение.

Кутията е подходяща за съхранение на четка и паста за зъби, осен това горната част, от която е съставена ви позволява да я използвате в ежедневието си, като чаша за вода при миене на зъби. Компактната ѝ форма, ви позволява лесна преносима. Лека и здрава.

Идеално и удобно средство за съхранение на вашите четка, и паста за зъби в дома, при пътувания или ваканции. Навсякъде и по всяко време, тази удобна и компактна кутия за съхранение на четка за зъби ще гарантира на четката ви за зъби отлична хигиена.

Прочетете още
Подробности за продукта
39864235

Конкретни референции

ean13
39864235
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай