Сгъваем мини моп

Код на продукта:
4240
Сгъваем мини моп    Виж пълното описание
8,50 лв.
Последна наличност
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Сгъваем мини моп

За бързо и ефективно почистване на вашия домакински интериор, сгъваемият мини моп е перфектният помощник. С неговата способност да се използва на различни повърхности, от кухненски плотове до маси, този моп е подходящ за всяка ситуация. Снабден с мека и плътна глава, която се справя със замърсяванията и праха по ефективен начин, той лесно почиства следи от домашни любимци, прах и други замърсявания, оставяйки повърхността свежа и чиста.

Иновативният сгъваем дизайн прави мопа лесен за съхранение и пренасяне, като може да бъде прибран в шкаф, чекмедже или взет със себе си по време на пътувания или посещения на други места. Може да се използва както за мокро, така и за сухо почистване, с вода и почистващи препарати или само сухо, за почистване на прах и косми.

Сгъваемият мини моп е практичен и удобен инструмент за поддържане на чистотата и подредеността в дома ви. Независимо дали става дума за бързо почистване или за по-трудни задачи, този моп е незаменим аксесоар за вашия дом. С Mini Mop получавате ефикасен почистващ инструмент, идеален за поддръжка на вашия дом, кола или работно пространство чисти и хигиенични, където и да сте.

✅ СПЕЦИФИКАЦИИ

МАТЕРИАЛ: ABS + гъба

БЯЛ ЦВЯТ

РАЗМЕР : 26 x 6.5 x 5 CM

Прочетете още
Подробности за продукта
4240
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай