Селфи стик трипод за телефон или фотоапарат, Статив, Bluetooth дистанционно в комплекта

Код на продукта:
0869 XT-02 XT-09
Безжичен блутут селфи стик, Трипод, Монопод, и Bluetooth дистанционно    Виж пълното описание
11,90 лв.
ЦВЯТ
  • ЧЕРЕН
  • БЯЛ
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



2в1 Селфи стик и статив за телефон с блутут бутон за снимане

Многофукционален Алуминиев Bluetooth селфи стик с дистанционно+ регулируем статив монопод за iPhone и Android. Устройството може да извършва функциите на статив, като основата му се разтваря на 3 крачета, а в прибрано състояние може да се използва като автоматичен селфи стик.

Характеристики

Перфектен за селфита и стрийминг на живо. Интелигентният статив позволява удобно позициониране на селфистика, а силиконовите крачета предотвратяват подхлъзването.

Подвижното дистанционно управление осигурява широка гама от приложенията на селфи стик. Захранван от универсална батерия CR1632, тя ви позволява да направите до 5000 снимки. Работи в диапазон от 10м.

Стика се разгъва на дължина от 864 мм и е изработен от висококачествена алуминиева сплав. Стативът държи смартфона сигурно, не е нужно да се притеснявате за падането му. Съвместим е със смартфони с ширина от 58 мм до 88 мм. Можете лесно да промените ориентацията на телефона от портретна към пейзажна, благодарение на 360 градусово завъртане.

Компактните размери и тегло на сгънатия селти селфик (само 185 мм, 140 грама) ви позволяват да го носите почти навсякъде.

Прочетете още
Подробности за продукта
8693233

Конкретни референции

ean13
8693233
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай