Диамантен камък за заточване на ножове, грит 400, 600 и 1000

Код на продукта:
2555
Диамантени плочки за заточване на ножове, Грит 400, 600 и 1000    Виж пълното описание
8,90 лв.
МОДЕЛ
  • ГРИТ 400
  • ГРИТ 1000
  • ГРИТ 600
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Диамантени плочки за точене на ножове

Дори и най-скъпият твърд нож с течение на времето се изтъпява, в резултат на което е необходимо да го изострите. Това може да се направи в работилницата или самостоятелно, ако у дома има специално точило. За тази цел създадохме камъните. Които са не само практични, но и впечатляват със своя дизайн и изработка за да паснат на всеки интериор от дома. 

ОСОБЕНОСТИ:

Проектиран с мини размер, лесно е да се вземе за къмпинг или да се използва като инструмент за заточване в кухнята и градината. Той е с дебелина само 1 мм, като отнема малко място и може да се фиксира върху всяка плоска повърхност, много удобна за използване. Подходящ е за заточване и оформяне на остриета от твърда стомана. Идеален за кухненски инструменти, ножици, нож, инструмент за бръснене и др. Могат да се използват както за директно точене , така и за поставяне на заточваща система с фиксиран ъгъл.

ДИЗАЙН:

На повърхността на този камък е гравиран образец, наподобяващ пчелна пита. Диамантеното покритие е надеждно и износоустойчиво, необичаен дизайн: на повърхността на този камък е гравиран образец, наподобяващ пчелна пита. Диамантеното покритие е надеждно и износоустойчиво. На обратната страна има лепкава повърхност, която предотвратява плъзгането на лентата. Използвайте диамант като абразивен материал, по-ефективен от нормалния бруск и по-малък риск от увреждане на ръбовете.

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ:

В прегледите се препоръчва леко да се намокри преди употреба. Благодарение на това процесът на заточване на ножовете ще бъде по-лесен и по-бърз. Сред недостатъците, потребителите споменават тънкостта на камъка, трудно е да се задържа в ръка. За да отстраните това неудобство, можете да залепите камъка към всякаква повърхност, да направите дръжка. Това го прави практичен и функционален. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Тип: Диамантен камък за заточване на ножове;

Модел: MD6;

Материал: Диамант;

Цвят: Сребрист;

Вариант 1: Грит 400;

Вариант 2: Грит 600;

Вариант 3: Грит 1000;

Размери 15х 6,3см х 1мм;

Тегло: 75 гр;

*Забележка: Реалният цвят на артикула може да се различава малко от снимките, показани на уебсайта, причинени от много фактори като яркост на монитора и яркост на светлината.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

1х Точило за ножове;

Прочетете още
Подробности за продукта
25551746

Конкретни референции

ean13
25551746
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай